O'Tom Tick Twister, tægetang sæt m. 2 stk.

Nyhed

O'tom tick twister, sæt med 2 stk. i forskellig størrelse, tægerne kan fjernes effektivt, også de helt små. 

Tægetang O'Tom Tick Twister er en nem, effektiv og sikker måde at fjerne tæger. En tæge er en parasit, der lever af at suge blod fra dyr og mennesker. Når tæger suger blod, risikerer man at blive smittet med sygdomme fra tægen. Derfor er det vigtigt, at tægen fjernes hurtigt og korrekt.

Flere detaljer

Yderligere information

Effektiv flåtfjerner

O'Tom flåttang er en brugervenlig og sikker måde at fjerne flåter på. Flåter fjernes effektivt og smertefrit uden at klemme dem eller efterlade munddele.


Anvendelse

 • Er flåten meget lille (endnu ikke suget blod) anvendes den lille flåttang.
  Man skyder flåttangen ind, så flåten sidder godt fast, drejer flåttangen en omgang og hiver op.
 • Er flåten stor (har suget blod) anvendes den store flåttang, og fremgangsmåden er den samme.
  Fordelen ved denne flåttang er, at man undgår at hive i hundens hår, som mange andre værktøjer ikke kan undgå, og man får hele flåten med op hver gang.
 • Tægetang O'Tom Tick Twister er en nem, effektiv og hurtig måde at fjerne tæger hos hunde, katte og mennesker på. Tæger er parasitter, der lever af at suge blod fra dyr og mennesker. Når tæger suger blod, risikerer man at blive smittet med sygdomme tægen har bragt med sig. Derfor er det vigtigt, at tægen fjernes hurtigt og korrekt.

  Tægen skal fjernes korrekt

  Lad være med at klemme eller brænde tægen, og lad være med at få den til at gå ud med kemiske produkter, før du fjerner den. Brug heller ikke margerine eller andet, da der er risiko for at tægen så inficerer. Træk aldrig i tægen når du skal fjerne den, men drej den for at mindske risikoen for at tægens brod ikke knækker og bliver siddende i huden. Klem heller ikke på den, da man så kan presse blod videre, der måske er besmittet. Er du blevet bidt, er det derfor vigtigt at fjerne tægen korrekt og hurtigt.

  Jo hurtigere tægen er ude af huden, jo bedre

  Tæger kan bære rundt på farlige sygdomme. En smittet tæge behøver blot få timer til at smitte sin vært. Men husk at det ikke automatisk betyder, at du er smittet med sygdomme, hvis du bliver bidt. Tag det roligt og fjern tægen korrekt med O'Tom Tick Twister.

  Sættet indeholder 2 stk. tægetænger. 1 lille og 1 større som på billedet.